Dealmaking @ New African Soul Battle


new african soul event

new african soul event

Ook voor de eerste dealmaking van 2011 verzamelt De Investeerdersclub zich weer op een bijzondere locatie. Na ondermeer Duinrell en de Amsterdamse Grachten in 2010 zijn we morgen te gast in Den Haag bij de ‘New African Soul Battle’.

 

De Keniaanse soulzangeres Neema is de winnaar geworden van een Battle, die de afgelopen tijd werd georganiseerd door Africa Unsigned en ASN Bank (De Wereld van Morgen). Twee artiesten streden om optreden in de Haagse Club Seven. Morgen is het zover.

Voorafgaand aan de avond vindt een debat plaats over de toekomst van internationale samenwerking, waar drie kamerleden in debat gaan over dit thema. Na het optreden van Neema zal de bekende DJ Gregor Salto de zaal in beweging blijft.

Voor de dealmaking heeft De Investeerdersclub de beschikking over de VIP room op de derde verdieping van het pand. Hier kunnen we ongestoord onze dealmaking houden. Op het programma staat een korte presentatie van De Investeerdersclub en in ieder geval drie pitches, waarvan er twee vaststaan:

De derde pitcher komt uit de groep, die morgen onze training bevolkt. We starten met een kleine groep van 3 ondernemers morgenochtend en middag in de Caballero Fabriek in Den Haag. Als je vooraf al een voorkeur hebt, laat ons het zeker weten!:

  • een innovatieve lamp, waarvan de straal kan meebewegen met je hand.
  • een product voor de offroad motorsport
  • online vakbladen (voorbeeld TaxiPro)

De VIP room hebben we exclusief voor de club van 18.30 tot 20.30. Daarna is de ruimte ook toegankelijk voor andere VIPgasten. Het programma vindt beneden plaats. We zijn overal welkom, maar nergens toe verplicht. In de VIP ruimte is verder weinig te merken van de het verdere programma. Vanaf 20.30 uur zijn de drankjes verder wel voor eigen rekening.

Club Seven is gevestigd aan de Prinsegracht 14 in Den Haag. Parkeren kan het beste op de parkeerplaats van de Grote Markt.

Advertisements

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in Africa Unsigned, dealmaking, Informal Investment and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s