UtrechtInc start investeerdersclub


Proost!

Proost!

Vandaag vindt om 20.00u op De Uithof de feestelijke lancering van de Investeerdersclub UtrechtInc plaats. UtrechtInc en De Investeerdersclub hebben de krachten gebundeld om samen een nieuw investeerdersnetwerk op te zetten die zich richt op ondernemers uit de regio Utrecht.

De lancering vindt plaats op de eerste dealmaking avond, die deze keer tevens parallel loopt met de intensieve Masterclass Succesvolle Financiering. Tijdens dit type bijeenkomsten krijgen de investeerders een aantal pitches te zien van ondernemers. In een ongedwongen sfeer praten geïnteresseerden en ondernemers vervolgens met elkaar verder. Door de intensieve voorselectie resulteert dit voor vrijwel alle ondernemers in één of meerdere vervolggesprekken.

Met deze samenwerking wil UtrechtInc nieuwe en bekende investeerders sterker aan zich binden, zodat ondernemers uit hun incubator makkelijker toegang hebben tot ‘smart money’. Voor De Investeerdersclub biedt de nieuwe samenwerking een ideale groeimogelijkheid, zonder concessies te doen aan de kernwaarden van de club. Met name het delen van kennis en netwerk, plezier in ondernemerschap en onderling vertrouwen zijn hierin belangrijk.

“Regelmatig zijn ondernemers uit onze incubator op zoek naar aanvullende financiering. De Investeerdersclub UtrechtInc levert een grote toegevoegde waarde voor onze ondernemers.”: volgens Roel Raatgever, directeur van UtrechtInc. “Maar de Investeerdersclub is niet exclusief voor ondernemers van UtrechtInc, ook andere ondernemers uit de regio Utrecht kunnen pitchen voor deze investeerders”.

De Investeerdersclub UtrechtInc is momenteel druk aan het werven voor nieuwe investeerders. “Iedereen met serieuze interesse is welkom voor een kennismaking”; aldus Martijn Blom, zelf investeerder en drijvende kracht achter dit nieuwe netwerk. “Investeren is erg leuk, maar brengt ook grote risico’s met zich mee waar iedere startende investeerder zich van bewust moet zijn”.

Advertisements

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s