ondernemen zonder grenzen 2011 – KICK OF – 8 JUNI


ondernemen zonder grenzen 2011Ook in 2011 organiseren BIDnetwerk en NCDO i.s.m. Rabobank Foundation weer de prijsvraag: ‘ondernemen zonder grenzen’. Na het succes van vorig jaar, waaruit een investering in Nazava tot stand kwam, is De Investeerdersclub ook dit jaar weer ‘lead investor’. Dit houdt in dat een groep van onze deelnemers tot €100k reserveren voor de meest kansrijke investering.

De kick of van ‘ondernemen zonder grenzen’ 2011 vindt plaats op de middag van woensdag 8 juni in Amsterdam Bright City op de Zuidas. Het programma van ondernemers/deelnemers begint om 13.00 uur en staat in het teken van kennismaken, informatie en inspiratie. De kick off is bedoelt voor ondernemers die deelnemen aan de summerschool van ondernemen zonder grenzen. De inschrijving hiervoor sluit op 1 juni a.s. Schrijf je snel in als je geinteresseerd bent, er zijn nog een aantal plekken beschikbaar!

Voor investeerders start het programma op 8 juni iets later, te weten om 15.00 uur. Eerst zal in een apparte ruimte toelichting gegeven worden op het programma en de wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. Daarna is er een meet&greet met de ‘women in business’, ondernemende vrouwen uit Afrika, Azië en/of Zuid-America die in Nederland zijn voor een programma van BIDnetwork. Hierbij vast een overzicht en bedrijfsprofiel van deze dames: Finalists Women in Business 2011

Daarna is er een plenair gedeelte, waarin de women in business gaan pitchen en sluiten we de middag af met een borrel.

Het avondprogramma, op dezelfde locatie, is overigens ook zeer de moeite waard. ISlive op de Zuidas – een talkshow. Kom dus zeker langs en blijf vooral hangen! Entree voor de avond is €5, dus wel even aanmelden.

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in Ondernemen zonder grenzen, Prijsvraag and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s