Partnerevent: Erasmus collegereeks voor ondernemers


erasmus collegereeks

erasmus collegereeks

De Erasmus Universiteit gaat zich inzetten om ondernemers te ondersteunen bij het behalen van hun ambities. HOPE het kenniscentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam op het gebied van ondernemerschap, heeft hiervoor een uniek programma ontwikkeld met vooraanstaande ondernemers en wetenschappers; de Erasmus Collegereeks voor ondernemers.

20 September 2011 zal de Erasmus Collegereeks van start gaan. De Collegereeks is een programma van tweemaal vijf interactieve colleges, waarbij onderwerpen worden behandeld die zijn aangedragen door ondernemers. Tijdens deze colleges gaan vooraanstaande ondernemers en wetenschappers in gesprek met de deelnemende ondernemers. Succesvolle serie-ondernemers zoals Michiel Muller en Les McKeown uit de Verenigde Staten zullen hun rijke en waardevolle ervaringen delen. Professor Ondernemerschap Roy Thurik, Professor E-Marketing Cor Molenaar en anderen, zullen nieuwe inzichten vanuit de wetenschap belichten. De collegereeks creëert zo een unieke mogelijkheid om ondernemerschap en wetenschap dichter bij elkaar te brengen.

De doelgroep van onze colleges zijn ondernemers die de ambitie hebben om verder te groeien en inmiddels een omzet hebben tussen de €300.000,-  en €20.000.000,-. De collegereeks is bedoeld voor ondernemers die op zoek zijn naar verdieping, die hun visie willen delen en hun zakelijke netwerk willen uitbreiden.

Voor meer informatie over de collegereeks, lees de volledige flyer van de Erasmus Collegereeks voor ondernemers (2).

Leden van De Investeerdersclub, De Ondernemersclub en ondernemers die afgelopen tijd onze (betaalde) trainingen hebben gevolgd, krijgen 25% korting. Mail ons (info@deinvesteerdersclub.nl) voor de kortingscode.

Lees hier wat Sprout schreef over de collegereeks.

 

Advertisements

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in Erasmus, training and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s