De Ondernemersclub


Of het nu gaat om tips, netwerk of goudeerlijke feetback, de ontmoetingen tussen ondernemers onderling hebben vaak enorm veel impact. Dit merken wij steeds vaker tijdens de informatiebijeenkomsten en trainingen die wij geven. Dit proces willen we graag faciliteren. Daarom hebben we De Ondernemersclub opgericht.

Hiermee willen we het voor kapitaalzoekende ondernemers makkelijker maken ervaringen uit te wisselen en kennis en netwerk te delen. Met elkaar, maar ook met ondernemers die al een investeringstraject hebben meegemaakt. Dit is de basis voor De OndernemersClub (DoC). Even informeel en praktisch ingesteld als de tegenhanger voor investeerders. Deelnemers sluiten zich voor maximaal een jaar bij ons aan. De club organiseert o.a. bijeenkomsten, workshops en nieuwsbrieven en biedt deelnemers korting op trainingen. 

De Ondernemersclub moet ook leiden tussen een betere en actievere link tussen de ondernemers en de investeerders. Als je interesse hebt of je kent mensen voor wie deze club interessant is, laat het ons zeker even weten via doc@deinvesteerdersclub.nl.

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in de ondernemersclub and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s