Dealmaking: De Investeerdersclub UtrechtInc – 7 juli Utrecht


barbecue koningOp zonnige donderdagavond ontstaken we de barbecue in Utrecht. De eerste ‘eigen’ dealmaking van De Investeerdersclub UtrechtInc. De bijeenkomst stond da nook vooral in het teken van kennismaking. Met elkaar, met de grillkwaliteiten van Keith, maar ook met drie uitstekende ondernemers.

Waarvan een last minute. Een van de oorspronkelijke pitchers, een online galery voor ‘game and comic’ kunst, had vlak ervoor zijn investering rondgekregen. Gelukkig hadden we een prima invaller.

 

Ons werd een revolutionaire nieuwe zoekmachine voorgelegd. Het nieuwe google. Waarschijnlijk niet zo groot, maar wel met betere zoekresultaten en -mogelijkheden. Het was echter wel zo uniek, dat het revolutionaire nog in nevelen gehuld bleef. Daar was een NDA voor nodig. Die hebben de meeste investeerders deze avond nog maar niet getekend.

De tweede pitcher verliet de barbecue met maar liefst vijf visitekaartjes. Hij presenteerde een kluis voor al je digitale bezittingen. Het gaat om wachtwoorden voor profielen, maar ook om online tegoeden op diverse sites. Het product wordt aangeboden door notariskantoren, als aanvulling op de vertrouwde erfenis.

Waarmee is een barbecue beter af te sluiten dan met een perfecte kop koffie. De derde pitcher zorgde hiervoor. Iedereen die wilde heeft veel bijgeleerd over koffie. De boon, de druk, de machine en de melk, iedere koffievariant een eigen verhaal. En, oh ja, hij is ook nog op zoek naar kapitaal voor een koffieschool. Zeker de moeite waard!

Daarna begon het netwerken en kennismaken pas echt. Onder het genot van een hapje, drankje, perfecte koffie en het laatste zonnetje dat we in de maand juli zouden zien. Een informele bijeenkomst in zeer informele sfeer, die zeker een vervolg gaat kennen.

Advertisements

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in dealmaking, UtrechtInc and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s