Dealmaking – De Balie, Amsterdam – 10 november 2011


in De Balie

Amsterdam

Na een paar keer Den Haag en een onvergetelijke barbecue in Ter Aar, was De Investeerdersclub weer eens terug in de hoofdstad. Nog maar net bijgekomen van de dreigende parkeertarieven kwam iedereen wat (onder)zoekend een volle en drukke ‘De Balie’ binnen.

Het was even zoeken naar een verborgen trap, die leidde tot een eigen, maar open ruimte. Een ware uitdaging voor de pitchers deze avond. Naast enthousiast je eigen verhaal overbrengen, ook nog eens het geluid uit de bar beneden overstemmen.

De drie pitchers waren:

  • SellanApp – een online platform dat App-ideeen crowdsourced en crowdfund – iedereen met een idee kan er terecht en meeprofiteren van eventueel concept. Het team heeft enorm veel ervaring op gebied van marketing van deze Apps op vooral iTunes en Androidplatformen. Zie voor meer info ook: http://www.sellanapp.com
  • Ben Gagba, (een van de) winnaar(s) van ‘Ondernemen zonder grenzen’. Heeft een concept waarbij hij duurzame (vakantie)huisjes en –parken wil bouwen en exploiteren in Ghana. Voor meer info, zie:
  • RockStart, Nederlands coolste accellerator zoekt investeerders en partners in het fonds dat de eerste groep veelbelovende startups, uit heel Europa, moet leiden door een succesvol startprogramma. Zie voor meer info: www.rockstart.com (kijk ook vooral het ingevoegde filmpje even…)

Een mooie avond kortom, waar veel genetwerkt werd en investeerders en ondernemers de zaken een stuk verder brachten. Zelfs familie van investeerders waren van de partij. De uitgebreide(re) onepagers staan inmiddels op onze besloten LinkedIn group, waarvoor deelnemende investeerders inmiddels zijn uitgenodigd. Als ze nog niet geplaatst zijn, volgen ze snel.

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in dealmaking, Informal Investment and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s