Dealmaking – De Investeerdersclub UtrechtInc – 24 november 2011


De Investeerdersclub UtrechtInc

Het zal met mijn studietijd in Utrecht te maken hebben, maar ik heb iets met barren in kelders. Deze dealmaking was in een van de vele kelders die de oude stad Utrecht rijk was. Een kelder bovendien die ik nog niet eerder van binnen had gezien. 

In restaurant ‘Pret a Porter’, was De Investeerdersclub te gast bij (een zeer eigen variant op) het concept van het bedrijf Share a Bite. Bijzonder aan deze pitch, was dat deze pitcher tevens aanwezig was als aspirant investeerder voor De investeerdersClub. Share a Bite is een concept waarbij het doel is nieuwe mensen te ontmoeten in dezelfde stad met veelal een vergelijkbare interesse. Hetzij een sport, films of zoals pasgeleden in Rotterdam het ‘young investor dinner’. Het zal niemand verbazen dat daar zeker een aantal van onze (aspirant)deelnemers ook daarbij aanwezig waren.

Verder pitchte deze avond:

–       Te Leuk: een humoristisch tijdsschrift over humor.

–       ADA Invivo: een miljoenenbesparende oplossing voor de farmaceutische industrie: een manier waarop deze industrietak al voor de clinical trials kunnen testen op auto imuniteit.

–       Zebra Legal: Runner Up voor de publieksprijs bij Meet the Dragons, waarmee ze er voor zorgde dat Nederland voor de tweede keer in twee dagen van Duitsland verloor. Een concept dat ondernemers de mogelijkheid biedt op online je contracten op maat aan te maken voor €25 per dag!

Vooral, maar zeker niet alleen, door deze fantastische pitches betrof het een mooie avond. Echter ook de open en bijna fanatieke uitwisseling van de plannen waar eenieder mee bezig was droeg bij aan het succes.

Het was zo gezellig dat ik op een haar na de laatste trein naar Breda mistte. Hopelijk overkomt hem dat vaker (op een haar na dan).

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in dealmaking, UtrechtInc and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s