Dag van de Informal – Trending topics in Informal Investment


dag van de informal

Op 8 februari a.s. organiseert BANN (Business Angel Netwerken Nederland), waar we met De Investeerdersclub lid van zijn, de ‘Dag van de Informal’. Diverse grote nationale en internationale namen op gebied van Informal investment snijden deze dag de ‘trending topics’  op dat gebied aan. De komende tijd zul je dit geweldige event vaker tegenkomen in de media. Dankzij UtrechtInc op een fantastische locatie, te weten het Academiegebouw te Utrecht.

Meld je hier aan! Deelname aan deze dag kost €230 (€175 exclusief diner). Voor deelnemers van ‘De Investeerdersclub’ is er een interessante korting beschikbaar (€175 inclusief diner). Mail naar martijn@deinvesteerdersclub.nl voor de kortingscode.

De dag begint met een inlooplunch tijdens een live uitzending op locatie van het BNR radioprogramma ‘zakendoen met’. Daarna nemen internationale (Dave Berkus, Marion Hudson) en nationale (Peter Paul de Vries) jullie mee langs de trends in investment. Dit onder leiding van BNR presentator Rens de Jong, die ook een paneldiscussie met investeerders (Rory Bertram), Ondernemers (Repudo) en de overheid over hun ervaringen met informal investment.

De middag wordt afgesloten met een Leeuwenkuil. De beste ondernemers uit de verschillende netwerken presenteren zich onder leiding van Jort Kelder aan topinvesteerders uit Nederland (o.a. Henk Keilman en Floris van Alkemade).

Voor alle aanwezigen is er vervolgens nog een interessant avondprogramma met diner, waar ook voldoende gelegenheid is om verder te netwerken. Voor meer informatie over het programma en de sprekers, zie ook de website van de ‘Dag van de Informal’.

Hoofdsponsor van de dag is BizSpark, Silver sponsors De Vereenigde, ESA, Gust en Health Valley.

 

 

 

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in BANN, Informal Investment, UtrechtInc and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s