Utrechtse incubator haalt investeerders in huis (persbericht)


Voor een goed gesprek met een potentiële investeerder hoeven de ondernemers van UtrechtInc de deur niet meer uit. Vanaf donderdag 12 januari zijn investeerders Martijn Blom, Gert van Veldhuizen en Keith Wallace in het hoofdkwartier van de Utrechtse incubator gevestigd. De startups kunnen bij hen terecht met vragen over informal investment . UtrechtInc is de eerste incubator van Nederland die deze dienst aanbiedt.

“Op deze manier kunnen we de ondernemers van UtrechtInc beter leren kennen en nog makkelijker verbindingen leggen tussen partijen,” aldus Martijn Blom, een van de oprichters van De Investeerdersclub. “We waren altijd al goed bereikbaar – we krijgen zo’n 500 aanvragen per jaar – maar nu is de drempel nog lager. Ook voor de participanten van De Investeerdersclub is het aantrekkelijk; ze komen zo makkelijker in contact met interessante businesscases.”

Blom benadrukt het belang van kennis over de voor- en nadelen van investeren. “We zien veel onbekendheid over investeren bij startups. Het zijn namelijk niet alleen gouden bergen. Slechts één op de tien ondernemers maakt die waar. Wij doen daarom altijd eerst een negative sell. Investeren is de duurste en lastigste manier om aan geld te komen. Ik ken inmiddels goede alternatieven.”

De ondernemers die zijn aangesloten bij UtrechtInc kunnen iedere donderdag binnenlopen voor vragen of een afspraak. “Wij hebben hen kennis en ervaring te bieden. En bij potentie maken we graag een vervolgafspraak.”

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in Informal Investment, UtrechtInc and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s