Dealmaken in BunnikRestaurant Vroeg

In de monumentale boerderij aan de Achterdijk in Bunnik vond op 14 maart de dealmaking van de Investeerdersclub UtrechtInc plaats. Het was weer tijd om eens bij te praten en de investeerders weer te verblijden met een aantal interessante ondernemingen.

Omdat de ondernemer achter Reliv.in last had van iets ‘wat niet met een parcetamolletje op te lossen is’, hadden we last minute maar twee live pitches op het programma. Maar we hadden wel nog een verassing in petto voor de aanwezigen. Namelijk de presentatie van ons nieuwe videopitch-kanaal. Dit kanaal toont alle pitches van ondernemers die een preparation day hebben gevolgd. Dit kanaal moet het makkelijker gaan maken om deze ondernemers aan de juiste investeerder(s) te koppelen. Het kanaal is in eerste instantie alleen toegankelijk voor investeerders uit de club, maar uiteindelijk kunnen de ondernemers hun eigen video ook zelf ter verdere promotie gebruiken.

In de sfeervolle ambiance van restaurant Vroeg trapte onderneemster Inge Proost af.

geinteresseerde investeerders

Haar onderneming genaamd Dinerate is een online applicatie die het mogelijk maakt voor gasten van een restaurant om hun etentje te beoordelen. Vanuit haar jarenlange ervaring in de keuken van verschillende restaurants is dit idee dan ook ontstaan. Haar applicatie zorgt voor meer directe interactie tussen het restaurant en de gast.

Hierna was het de beurt aan Max Beaumont van Giaura om zijn onderneming te presenteren. Het gaat hier om een techniek, waarmee CO2 kan worden opgenomen uit de admosfeer om te gebruiken ter bevordering van de gewasontwikkeling. Vanuit zijn ervaring bij ESA is hij inhoudelijk een expert op dit vlak. Hij is vooral op zoek naar iemand die de onderneming naar een hoger plan kan tillen, bij kan dragen in de verdere business development en het vinden van een tweede ronde investeerder in de toekomst.

Daarna was het tijd voor de videopitches. Tussen de bedrijven door inventariseerden we hoe het met de investeer

ders en hun investeringen gaat. Berco had goed nieuws en presenteerde het rondkomen van een investering met ‘Kiss&Tell’, een ondernemer uit de prijsvraag van ‘ondernemen zonder grenzen’ in 2011. Ook een aantal nieuwe investeerders waren weer naar tevredenheid aangeschoven deze avond. Al met al zijn de clubs groeiende en dat lijkt zich terug te vertalen in het aantal nieuwe deals.

En na de laatste slok van het overheerlijke bier ‘de Leckere’, waarvan consumptie één van de aanwezige investeerders geen windeieren legt, was het tijd om huiswaarts te keren. Alle aanwezigen waren weer bijgepraat en gevoed met nieuwe ideeën en plannen die zondermeer een succesvol vervolg zullen krijgen.

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in dealmaking, UtrechtInc and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s