De Investeerdersclub in de media


Aankomende tijd kom je de investeerdersclub op verschillende evenementen en in media tegen. Om je hier vast op voor te bereiden, sommen we de belangrijkste deelnames van de club kort voor je op:

PHIA Event – 4 april

Tijdens de halve finale van de Philips Innovation Award spreekt Keith Wallace namens de Investeerdersclub over ondernemerschap en hoe het beste om te gaan met informal investment. Dit jaar heeft de PHIA een andere invulling gegeven aan het event door een ondernemers netwerk borrel te organiseren. Ondernemers zijn hier welkom om naar de sprekers te luisteren, de finalisten te aanschouwen of interessante contacten op te doen.

Enviu pitch event – 6 april

Op 6 april organiseert Enviu een pitch event voor hun eigen ondernemers en business developers. Hun projecten, die allemaal met sociale of duurzame issues te maken hebben, pitchen zij voor een kritische jury. Eén van de juryleden op het event is Martijn Blom, die namens de Investeerdersclub de proposities gaat beoordelen.

De Investeerdersclub wekelijks in het FD

Binnenkort lanceert het Financieel Dagblad een nieuwe rubriek over startende ondernemers. Iedere week wordt een starter aan het woord gelaten, waarna een drietal investeerders, waaronder Martijn Blom, reageren op het business model. De ondernemer gaat in op vragen als: Is het een haalbaar concept? Is het wel uniek? En staat het business model wel stevig? Hou het FD dus in de gaten!

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s