De Investeerdersclub op ‘My first investment’


Op donderdag 29 maart vond het succesvolle evenement speciaal voor startende investeerders, My First investment, georganiseerd door Sprout i.s.m. de Investeerdersclub plaats. In het blad zelf was het event ruimschoots gepromoot en ook de Investeerdersclub werd eraan voorafgaand goed in de spotlight gezet. Vanuit de club werden Erwin Koenraads en Martijn Blom aan het woord gelaten over informal investment en de manier waarop de Investeerdersclub probeert interessante ondernemers te koppelen aan informals.

Ook BNR nieuwsradio was aanwezig op het event en deed verslag van de avond. Dit fragment was ook te horen op radio 1. Luister hier het fragment met ook een interview met Martijn Blom over informal investment, de investeerdersclub en de investeringen die hij zelf heeft gedaan.

Maar niet alleen BNR was aanwezig bij het event. Allerlei soorten media waren afgereisd naar de kauwgomballenfabriek om verslag te doen van de sprekers en de informatie die werd gedeeld onder de investeerders. Zo was de Amsterdamse krant het Parool aanwezig, die een uitgebreid interview met Martijn Blom hielden om het met hem over onder andere de Investeerdersclub te hebben, maar vooral over het fenomeen ‘informal investment’, dat voor veel mensen nog onbekend terrein blijkt. Lees hier het interview met Martijn.

Advertisements

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s