Dealmaken in Amsterdam


This slideshow requires JavaScript.

Op woensdag 25 april vond de dealmaking dinner plaats bij tweedehands apple verkoper Leapp, zelf onderwerp van een recent succesverhaal van de Investeerdersclub. Voorafgaand aan het diner vond een intervisie plaats onder leiding van Keith. 

Naast een heerlijk diner vond een wijnproeverij plaats. De sfeer zat er goed in tegen de tijd dat de eerste pitch begon. 

Als eerst waren twee heren van BrightBird aan de beurt. De service die ze aan de investeerders voorlegden zorgt ervoor dat je op de hoogte gesteld wordt wanneer je favoriete programma op TV komt.  Ze waren op zoek naar een investeerder om de toepassing op de markt te zetten.

Vervolgens pitchten twee vertegenwoordigers de mobiele app van Plingh. Een app die je via je mobiel in staat stelt je drankje (of eten) in de horeca te bestellen. Ze zijn inmiddels met een team aan het ontwikkelen en willen met een investeerder aan boord de Europese horecamarkt veroveren.

De laatste pitch kwam van GreenGraffiti. Ze vertelden een gepassioneerd verhaal over de manier waarop ze natuurlijke middelen gebruiken om reclame te maken voor hun klanten. Het bussinessmodel is niet uniek maar ze onderscheiden zich door hun jarenlange ervaring en banden met grote klanten. Ze zijn in gesprek met staatsbosbeheer voor exclusieve rechten op goed bezochte locaties en zijn op zoek naar een investeerder die helpt de booming business aan te pakken.

Al met al een geslaagde Dealmaking met interessante proposities, lekker eten, goede wijn en een locatie met een inspirerend verhaal.

Advertisements

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in dealmaking, Informal Investment and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s