Boats, deals and adventure – 21 juni 2012 – Haarlem


dealmaken in mooi decor

mooi decor

Nerveuze sms’jes gingen eraan vooraf. Maar, puntje bij paaltje, stonden er 15 gretige investeerders aan de kade voor alweer de tweede dealmaking in korte tijd. Na Rotterdam was nu Haarlem aan de beurt. En hoe, we gingen pitchen op de boot. Noodweer op komst of niet.


Niet alleen de investeerders lieten zich van hun beste kant zien, ook de ondernemers bleken van uitzonderlijke kwaliteit. Zo staan twee van hen in de finale van New Venture:

  • Click Tight, een innovatief klein product dat je veters bij elkaar houdt, die ook in de finale van PHIA stond. Ideaal voor sporters en kinderen.
  • Sit & Heat, terrasverwarmers in de kussens van terrassen. Verwarmd het lichaam i.p.v. de lucht. Ook genomineerd voor de ’25 onder 25′ van Sprout.
varen en pitchen

varen en pitchen

De derde was een ondernemer met een vernuftig product, waarmee hij energie kan opwekken uit golfkracht. Syntens is al bijna overtuigd, onze investeerders evenzo.

De vierde ondernemer was Greenjoy. De gastheer. Wij hadden de eer om zo’n beetje de locatie in Haarlem te openen. Gloednieuwe boten. Oude bekenden bovendien. Reeds in 2010 pitchte zij voor onze club en intussen zijn zij een van de ondernemers die op Seeds via crowdfunding hun kapitaal probeert binnen te halen.

under the bridge

under the bridge

De avond eindigde avontuurlijk onder een brug, schuilend voor het noodweer. Hopelijk heeft het ondernemers en investeerders weer wat nader tot elkaar gebracht. Aarzel niet om bij interesse contact op te nemen met deze toppers of benader ons voor verdere contactgegevens…

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in dealmaking, Informal Investment, Seeds and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s