EVENT I OZG Startup tour


UITNODIGING – 29 augustus 2013
Ondernemen Zonder Grenzen Startup tour, Amsterdam

Hoe zomer, hoe slomer…of toch niet?

Leer van de verhalen achter de logo’s! Tijdens de Startup Tours kijken we behind the scenes bij duurzame startups die al over de grens ondernemen. Om geïnspireerd te raken en te leren van andere sociaal ondernemers gaan we per fiets door Amsterdam. Dit zorgt voor een frisse blik op de eigen projecten. Wil je mee fietsen langs o.a. Kiss&TellMoyee Coffee,  Join the Pipe, TextToChangeFairMailChocolatemakersMr Jones en SimGas, meld je hier aan.

We gaan lekker fietsen

We bezoeken per tour vier OZG startups in Amsterdam, die zowel de passie als het inzicht hebben om op slimme wijze in te spelen op de trends van vandaag. Bij elke startup spreken we de oprichter over zijn of haar bedrijf, product en ervaring. Gedurende elk bezoek van ca. 30 minuten krijg je in een informele setting volop de mogelijkheid om de oprichters alles te vragen. Tussen de bezoeken door spreek je met andere deelnemers, en worden inzichten gedeeld.

Tourguide

De tour wordt verzorgd door Linda Vermaat van Professional Rebel. Zij heeft veel ervaring met het hosten van groepen, en helpt de inspiratie te vertalen naar lessen om het zo toepasbaar te maken voor de eigen bedrijfsvoering. Als tweede tourguide en laatste man fietst Max Verloop mee. Hij neemt de praktische zaken voor zijn rekening, terwijl Linda haar focus ligt bij de inhoud van de gesprekken.

Ready, set, go

Data: 29 augustus en 20 september
Tijdstip: 13.00 – 17.30
Eigen bijdrage: 32 euro per Tour / 55 euro voor beide Tours
Aanmelden: meld je hier aan

Voor meer informatie over Ondernemen Zonder Grenzen, lees onze eerdere blog over deze businessplan competitie van NCDO en BidNetwork, of kijk op www.ondernemenzondergrenzen.nl.

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in impact investment, Ondernemen zonder grenzen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s