DEALMAKING DINNER I Amsterdam 28-8-2013


Dealmaking HONK

Dealmaking HONK

Het zomerse weer zorgde voor een aangename verrassing voor de aanwezige ondernemers, investeerders en DIC-werknemers. HONK bood dan ook een heerlijk beschutte plek aan het water naast een oud industriepand in Amsterdam. Erik Groenenboom, mede-eigenaar van HONK, heeft voor de locatie en de juiste informele setting gezorgd.

Nadat de eerste borrels, tewijl de geuren van het voorgebraade vlees al door onze neuzen gierden, was het eerst tijd voor pitches in de grote industriële hal. Na een korte introductie startte de eerste onderneemster, Edith Koek.  CoolRooms is haar onderneming. Dit is een platform voor bijzondere en  inspirerende vergader -en borrellocaties, vooral gericht op de zakelijke markt.

Na Edith was het de beurt aan Multi Sport Card. Met deze kaart is het mogelijk om door heel het land in meer dan 180 locaties te fitnessen of bootcamps te volgen..

Pitch Martijn

Pitch Martijn

Ten slotte mocht Stefan op de Woerd een poging wagen om de investeerders te verleiden. Met Perflectie heeft hij een platform ontwikkeld op gebied van gedragsverandering. In tegenstelling tot een cursus of training blijft dit platform je ondersteunen door onder andere kleine stappen te nemen, doelen te stellen en de verandering goed meetbaar te maken.

De gastheer en de nieuwe investeerders van de club sloten de pitchsessie af. Hierna kon heerlijk genoten worden van de fantastische barbecue van slagerij Conijn uit Abcoude.2013-08-31 13.46.08

Het was een geschikte en mooie afsluitende Dealmaking Dinner van de nazomer, hopelijk wordt de zevende editie net zo’n succes!

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in dealmaking, Informal Investment. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s