UITNODIGING I Boekpresentatie “Variaties in Kapitalisme”


Datum: 26 september

Tijd: 14.45 – 18.30 uur

Locatie: Lange Voorhout 92, 2514 EJ Den Haag

Kapitalisme is een veelbesproken onderwerp, waarover de meningen sterk verschillen. Stichting Maatschappij en Onderneming (SMO) stelt zich ten doel om maatschappelijke discussies te initiëren en faciliteren. Vandaar dat onlangs bij SMO  een nieuwe publicatie genaamd ‘Variaties in Kapitalisme’ is uitgekomen. Graag nodigen wij u uit om tijdens de boekpresentatie met het thema ‘Leren van het Verleden’ met elkaar de discussie aan te gaan. Daarnaast bent u meer dan welkom om verdere collega’s voor deze middag uit te nodigen.

De publicatie en het overkoepelende BINT-project waaruit deze publicatie voortvloeit zullen tijdens deze middag toegelicht worden door de auteurs. Zij behandelen de bevindingen van het onderzoek naar het kapitalisme in Nederland in de twintigste eeuw. Daarnaast zullen prof. dr. Van Paridon en prof. dr. Van Damme een referaat houden en hun visie geven over sterke en zwakke punten van de vrije markt en overheidsbemoeienis. Aansluitend zal een discussie over deze thema’s gevoerd worden. Meer informatie met betrekking tot de boekpresentatie kunt u vinden op deze flyer:
Uitnodiging ‘Variaties in Kapitalisme’

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op donderdag 26 september om mee te discussiëren  over het kapitalisme. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Wel dient u zich aan te melden via deze link of mailen naar derooij@smo.nl. Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u zonder enig bezwaar een andere geïnteresseerde uw plaats laten innemen.

Advertisements

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s