Dealmaking Dinner | Van Kleef 1-10-2013


Gisteren was alweer de zevende Dealmaking Dinner van het jaar, op een inmiddels legendarische locatie: stokerij Van Kleef. De lieftallige Fleur voorzag ons van de zelfgestookte borrels en mooie verhalen.

We begonnen met een kennisdeling in de wijnkelder, waarbij Adriaan vertelde over internet, investeren en whowcommunicatie.nl. Daarna kwam een vruchtbare discussie op gang over due diligence bij start-ups, het managen van je portfolio en het verschil tussen een investering zoeken en een investering vinden.

Image

Tegen borreltijd – Fleur vond het altijd borreltijd – was het tijd voor de nieuwe leden om zich kort te introduceren. Onder het genot van wat hapjes en borreltjes werd er al flink bijgepraat en genetwerkt.

Na een kleine toast van Keith was het tijd voor de eerste pitch. Suzanne Meyer – ladies first – vertelde over Sportsquare (http://www.sportsquare.com) dat camera’s voor sportvelden levert waarmee mensen zichzelf kunnen zien spelen. Ideaal voor trainers op topniveau natuurlijk, maar dankzij een handig model ook beschikbaar voor andere clubs.

Image

Daarna was de eer aan Bart, van MentorMe (http://www.mentorme.nl). Samen met zijn compagnon Daniël legde hij uit hoe zijn al draaiende tool alumni in contact kan brengen met studenten.

Image

Last but certainly not least was Marcel van Easy2audit. Easy2audit (http://www.easy2audit.com) helpt onder andere PWC en KPN om veel geld te besparen door systemen beter te beveiligen. 

Image

Na de pitches vlogen de visitekaartjes in het rond, terwijl we konden genieten van een heerlijk avondmaal. Een meer dan geslaagde Dealmaking Dinner dus, met sterke pitches.

 

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s