Dealmaking Dinner | Get In The Ring 22-11-2013


22 november was de laatste Dealmaking Dinner van het jaar. En wat voor een!

Het Hulstkampgebouw in Rotterdam bleek een fantastische setting voor onze Dealmaking. Geen traditioneel Dinner dit maal: we begonnen namelijk al ’s middags met een ‘aftenoon tea’. Onder het genot van de scones, sandwiches en zoetigheden, konden de ondernemers gaan pitchen.

Als eerste een wel heel moderne pitch: via Skype uit Rwanda pitchte een van de ondernemers die Martijn daar ontmoette. Hij presenteerde het Rwandese antwoord op Ebay; een soort Marktplaats van Rwanda.

Toen kwam Niels de Greef van www.parkflyrent.nl. Hij levert gratis parkeren op Schiphol en goedkope autoverhuur. De sharing economy in optima forma.

Daarna was het de beurt aan Maarten Bloemers, die met https://kascooperatie.nl een incassosysteem heeft dat focust op preventie van wanbetaling, door het unieke cooperatie systeem.

Frederik Roepers van http://diverto.com/ presenteerde zijn modulaire tractors. Agri-tech meets innovation.

Als laatste kon Herbert ten Have www.viedit.com pitchen. Hij vertelde over zijn freelance online marktplaats voor video editing. Zie ook http://www.frankwatching.com/gespot/viedit/.

Na alle pitches kon het netwerken beginnen. En hoe! Wij waren namelijk ook te gast bij het spektakel van de internationale finale van Get In The Ring. Onze Keith was host van dit event, waarbij 8 start ups streden om de titel en een miljoen aan investeringen. Heel ondernemende en investerend Nederland was aanwezig in het Hulstkampgebouw, waar tot diep in de nacht werd doorgenetwerkt en gefeest.

Een gepaste afsluiter van een mooi De InvesteerdersClub jaar dus!

Advertisements

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s