Dealmaking Dinner | The Impact Hub Amsterdam 28-01-2014


Dinsdag 28 januari stond in het teken van de eerste Dealmaking van het jaar. Dus naast de gebruikelijke pitches ook volop gelegenheid tot vooruitkijken en terugblikken. Martijn deed een uiterste – maar niet volledig geslaagde – poging om zijn traditionele speech zo kort mogelijk te houden. Hij was dan ook niet alleen aan het woord, maar deelde het woord met investeerders, ondernemers en partners uit de zaal. Het gaf een volledig beeld van wat er in 2013 bereikt is en hoe 2014 zich gaat ontvouwen voor De InvesteerdersClub.

We waren te gast bij onze partner ImpactHub Amsterdam (http://www.impacthub.net/). Naast de bar stond een houten speelhuisje, dat al snel de aandacht trok. Het bleek betrekking te hebben op de eerste pitch van de avond. De broers Vincent en Raymond Tukker presenteerde hun onderneming, http://www.pragma-trading.com/nl/cms.php?id_cms=8 vol enthousiasme. Een van onze investeerders bleek zelfs exact dit speelhuisje in zijn eigen tuin te hebben staan. Dit kwam hem spontaan op applaus van de ondernemers te maken; er was immers een fan in ons midden.

Image

Daarna was het tijd voor Ewoud Kuyper om zijn bedrijf in geur installaties, Sense Company (https://www.linkedin.com/company/sense-company?trk=top_nav_home), te pitchen. Hij vertelde mooi hoe hij na het organiseren van dansfeesten voor doven steeds meer interesse kreeg voor de invloed van andere zintuigen op beleving. Met zijn geurmachines bediend hij ondermeer wellnesscenters, bouwmarkten, bejaardentehuizen, zorgcentra, muziekpodia, winkels en vliegvelden met geur.

Image

Tot slot was het aan Mark en Michiel Gankema om de investeerders te overtuigen van hun business: revolutionaire diepe geothermie (http://www.sourcegeothermal.com/index.php/home-nl/). Zoals ook door een aantal investeerders gezegd werd: de toekomst van warmte- en energiewinning. Toen de vragen van sommige investeerders het technisch vermogen van de gemiddelde aanwezige ver begonnen te overstijgen, was het tijd om aan de borrel te gaan.

Image

Al met al een geslaagde Dealmaking Dinner dus, met een simpel, voedzaam en bovenal impactvol diner verzorgd door Restaurant Freud (http://www.restaurantfreud.nl/). Met aandacht voor de overgang van 2013 naar 2014 en met drie heel uiteenlopende pitches. Een goed begin van een mooi 2014.

Advertisements

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s