Dealmaking Dinner | Zanzibar Beachclub 02-09-2014


Dinsdag 2 september heeft de zesde Dealmaking Dinner plaatsgevonden op het strand van Scheveningen! Rond zes uur verzamelden de eerste ondernemers en investeerders zich op het terras van Zanzibar Beachclub. Ook dit keer was de weergod ons goedgezind, want na wekenlang regen, scheen vanavond gelukkig precies de zon. Nadat iedereen aanwezig was, verplaatsten we naar binnen, waar Keith de avond opende, waarbij vier nieuwe investeerders en een nieuwe stagiair de gelegenheid kregen zich voor te stellen.

Naamloos Toen was het tijd voor de proposities. Als eerste was de beurt aan Corellian, wat zich bezighoudt met het eco-tunen van aftermarket personenauto’s, waarbij er tot 15 procent bespaard kan worden op brandstof.

Vervolgens kregen de mannen van Proforto de vloer. Zij hebben een online webshop voor bedrijfskleding, werkschoenen en andere professionele producten in Nederland en België en draaien al een miljoen omzet! Hun aanbod is te vinden op www.proforto.nl.

DD 2 sept - 2

 

 

 

 

De derde propositie kwam van Discovered. Dit is een online marktplaats waar handwerklieden uit opkomende markten een eigen, online winkel kunnen openen en hun producten daardoor wereldwijd kunnen verkopen. Deze internationale creaties zijn terug te vinden op www.discovered.us.

Als laatste was het de beurt aan de vrouwen van Dubble Dutch Design. Zij hebben een lingerielijn opgezet voor vrouwen met cup D+, waarbij de bh’s door de klant zelf gecustomized kunnen worden. Oftewel, de NikeID voor BH’s. Meer informatie hierover is te vinden op www.doubledutchbras.com

DD 2 sept - 3Nadat alle ondernemers aan de beurt waren geweest, was het tijd om buiten aan tafel te gaan, waar het echte werk pas begon. Op mini-barbeques mocht iedereen deze avond namelijk zijn eigen maaltijd bereiden. Opnieuw een geslaagd Dealmaking Dinner dus, waar vast en zeker vervolggesprekken uit voort zullen komen.

Advertisements

About droomzaken

ondernemend investeerder
Image | This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s