Get in the Ring, Ondernemen Zonder Grenzen & Women in Business | van Nelle Fabriek 21-11-2014


Partnerevenementen vrijdag 21 november

Vrijdag 21 november was een bijzondere dag voor De Investeerdersclub: Die dag vonden er namelijk drie grote partnerevenementen plaats in de van Nellefabriek in Rotterdam, ter afsluiting van de Global Entrepreneurship Week.

WiBWomen in Business – door BiD

Het spits werd smiddag’s afgebeten door Women in Business, waar Martijn Blom plaatsnam in de jury. Dit evenement was de afsluiting van de ‘Women in Business week’ welke parallel liep aan de ‘Global Entrepreneurship Week’. De negen deelneemsters waren dan ook al de hele week in Nederland voor trainingen, bedrijfsmeetings en netwerkbijeenkomsten. Van de vijf finalisten die uiteindelijk op vrijdag mochten pitchen, is de prijs van €5000,- gewonnen door Suzana Moreira van MoWoZa, vanwege haar innovatieve idee en de impact die het met zich meebrengt!

OZG 1 OZG 2

 Finale ‘Ondernemen Zonder Grenzen’

Tegelijkertijd met de finale van Women in Business vond de finale van Ondernemen Zonder Grenzen plaats, waar De Investeerdersclub voor het vijfde jaar op rij ‘lead investor’ van was. We hadden dit jaar zelfs onze eigen (redelijk tot zeer gehorige) business lounge gekregen! Verschillende Nederlandse ondernemers presenteerden op dit event hun grensoverschrijdende business plannen, gericht op Afrika, Azië of Latijns Amerika. Uiteindelijk is de prijs van de jury gewonnen door PectCof en won Coral Gardening de publieksprijs. Er zijn door meerdere investeerders van De Investeerdersclub al vervolggesprekken gepland met ondernemers van dit evenement, dus wie weet wat voor interessante matches dit nog gaat opleveren!

GITR 1Internationale finale ‘Get in the Ring’

De dag werd spetterend afgesloten met ’s avonds de internationale finale van ‘Get in the Ring’. Tot ons plezier was daar ook een groot deel van onze investeerders aanwezig, waarvan een aantal als VIP-bezoekers, en nam Keith plaats in de ring als host. Acht finalisten uit acht verschillende landen hebben gebattled in de ring voor de hoofdprijs. Ook Nederland was hierbij vertegenwoordigd, namelijk door Snappcar, die een tijdje geleden ook op een Dealmaking Dinner bij ons hebben gestaan. De uiteindelijke winnaar is eFishery geworden: Een Indonesische start-up die automatisch visvoer voor vissen uitzet. Door Toekomstmakers zijn al twee afleveringen over dit evenement gemaakt, welke zeker een kijkje waard zijn: In de eerste wordt er gesproken met verschillende ondernemers en in nummer twee wordt Martijn Blom zelfs geïnterviewd over De Investeerdersclub!

GITR 2

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s