Dealmaking Dinner | Hotel Casa 400 Amsterdam 15-01-2015


Donderdag 15 januari vond de eerste Dealmaking Dinner van 2015 plaats. In het Casa 400 hotel in Amsterdam was het aan Learning Stone, FRIDAY Cosmetics, Troovie en Percuniaom de investeerders te interesseren!

foto 1

Na het gebruikelijkelijke welkomstwoord gingen de vier ondernemers van start. De proposities varieerden van cosmetica tot mobiele in-motion games, al met al een avond met veel variatie!

foto 3Als eerste was de beurt aan FRIDAY cosmetics. FRIDAY Cosmetics is een nieuw make-up merk dat in een groot landelijk warenhuis verkocht gaat worden via een shop-in-concept.

Hierna was Percunia aan zet. Percunia helpt met het opstellen van financiële huishouding voor mensen die hier zelf niet meer toe in staat zijn.Wilt u meer informatie over Percunia? Kijk dan even op http://www.percunia.nl

foto 2Dan is het de beurt aan LearningStone. LearningStone is een online platform voor professionals waar leerprocessen en trainingen worden gedeeld door samenwerking van verschillende professionals. Kijk voor meer informatie op de volgende website: https://www.learningstone.com/nl/foto 5

Tot slot mocht Troovie afsluiten. Troovie ontwikkeld mobiele in-motion games voor kinderen waarbij de focus ligt op samenwerken, buitenspelen en fantasie.Verdere informatie over Troovie kunt u vinden op: http://www.troovie.nl

Nadat alle ondernemers hun proposities hadden voorgelegd, was het tijd om zowel te genieten van het lopend buffet, als het netwerken waar het echte ‘werk’ pas begon.

Een geslaagd Dealmaking Dinner was het eindresultaat, waar vast en zeker vervolggesprekken uit voort zullen komen en we op de hoogte van zullen blijven.

About droomzaken

ondernemend investeerder
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s